Fodrászat

Bemutatkozás

Több, mint 20 éve dolgozom a szakmában. Szeretek hajat vágni, festeni, melírozni. Igyekszem képben lenni az új trendekkel, technikákkal, ezért minden évben megyek képzésre, bemutatókra. Ez a szakma folyamatosan fejlődik, nem lehet leragadni...

Schwarzkopf és Indola termékeket részesítem előnyben, gyönyörű színeket, izgalmas formákat lehet velük elérni. A hajápoló családjait is folyamatosan fejlesztik. (Supreme Keratin rendszer, Fibreplex, Scalp Therapy, Oil Miracle termékcsaládok, stb.)

Célom azon vendégek igényeit is kielégíteni, akik a természetességet, az egészséges életmódt, a vegyszermentes életet részesítik előnyben! Nekik allergénmentes festékkel kezelem a hajukat, a NAYO termékkel. Szalonunkban elérhető az SLS mentes sampon, allergénmentes fixálók.

Szalonunkban keratinos tartós hajegyenesítéssel is foglalkozunk.

Ki ne szeretne ápolt, fényes, egyenes hajat? A COCO CHOCO brazil keratint tartalmazó hajegyenesítővel ez is lehetséges! Nem tartalmaz formaldehidet! A végeredmény az egészséges, fényes, egyenes haj!

Minden tartós hajegyenesítés előtt személyes konzultációra van szükség, hogy szakemberünk felmérje az igényeidet!

- Borbély Éva, az EverGo szalon vezetője

 

Cocochocco tartós keratinos hajegyenesítés

Fibreplex hajkötés-erősítő szolgáltatás

A Fibreplex egy innovatív, három lépéses hajkötés-erősítő rendszer, ami szőkítés, festés és világosítás során védelmet ad a hajnak. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd: a haj egészsége tökéletes védelmet kap szőkítés, hajfestés és világosít során is. A védelem pedig otthon is biztosított, immáron két termékkel!

A Fibreplex a Fibre Bond Technológiának köszönhetően erős szerkezeti kötéseket hoz létre a hajban, melyek úgy nyújtanak védelmet a hajnak a vegyi kezelések során, hogy “önmagukat áldozzák fel” a kezelések alkalmával. Ennek köszönhetően a haj nem sérül, sőt, a végeredmény egy még épebb, egészségesebb és fényesebb haj – annak ellenére, hogy vegyi kezelést hajtottál végre rajta.

Elégedetlen vagy a hajad hosszával, vagy túl kevésnek találod? Szalonunkban keratinos hőillesztéssel hajhosszabbítást, hajdúsítást is végzünk!

Minden hajhosszabbítás előtt személyes konzultációra van szükség, hogy szakemberünk felmérje az igényeidet és a lehetőségeket! Megrendelést csak 50% előleg befizetésével veszünk fel!